me olemme lieka lahdesta

liekalaiset

Lieka on graafisen suunnittelun palveluita ja kuvitusta tarjoava designtoimisto Lahdesta. 

Toteutamme reippaalla otteella ja luovalla ideointikyvyllä niin pienet kuin suuretkin asiakastyöt. Me liekalaiset tarjoamme asiakkaillemme aina parasta osaamista, joustavuutta ja sujuvaa yhteistyötä.

Erityisvahvuutemme tulee esiin projekteissa, joissa pääsemme yhdistämään graafisen suunnittelun ja kuvituksen. Tällaisia projekteja ovat esimerkiksi strategiajulisteet, oppimateriaalit, esitesuunnittelu, verkkosivustojen grafiikka ja visuaaliset ilmeet.

Rakennamme Liekassa asiakkaiden näkemyksistä ja toiveista toimivia visuaalisesti näyttäviä kokonaisuuksia. Työnäytteistä löydät lukuisista aihealueista jo toteutettuja töitämme.

Ota yhteyttä, kerromme mielellämme lisää palveluistamme.

Liekan Anna työpisteellä. Lieka tarjoaa graafisen suunnittelun palvelut, taittotyöt ja kuvitukset yrityksesi pieniin ja suuriin tarpeisiin.

Anna polkutie

Anna on toinen tiimimme graafikoista. Hänen hyppysissään vääntyy vektorit ja taipuu typografiat.

Kolmen pojan uraäiti tietää miten hommat laitetaan nippuun tehokkaasti, mutta luovuudesta ja laadusta tinkimättä.

Kuvitus on vahvana osana Annan työtä, mutta myös vapaa-aikaa. Monipuolisena kuvittajana hän onkin tehnyt jo lukuisat asiakkaamme tyytyväisiksi mm. pakkauskuvituksen ja oppimateriaalikuvituksen saralla.

Antti Sakari Yrjölä

Antti tuo tiimiimme graafisen suunnittelijan ja kuvittajan pestin lisäksi myös valokuvauksen osaamista.

Antti suhtautuu intohimoisesti visuaalisiin ilmeisiin, logojen leipomiseen ja markkinointimateriaali prokkiksiin. 
Myös hänen kynästään irtoaa upeat kuvitukset monenlaisiin tarpeisiin hahmosuinnittelusta infografiikkaan.

Antti kouluttautuu tällä hetkellä myös ammattivalokuvaajaksi ja sen ansiosta Lieka tarjoaa myös pian valokuvauspalveluita.

Anita polkutie

Pisimmän uran liekalaisista on tehnyt Anita. Anita on tehnyt lukuisia oppikirjakuvituksia, lastenkirjakuvituksia, artikkelikuvia sekä ollut huolissaan maapallon pölyttäjäkadosta.
Näin syntyi Niityllä surisee – pölytys tutuksi muistipeli lapsille. Eikä vähäisimpänä lukuisat Anitan joulukortit, jotka ilahduttavat suomalaisia koteja joka joulu.

Anitan ja muiden liekalaisten kuvittamia tuotteita pääsee ihastelemaan Camala tuotemerkkimme verkkokaupassa camala.fi

Copyrighted Image

Scroll to Top