graafiset palvelumme

Lieka on täyden palvelun graafisen suunnittelun toimisto, joka tarjoaa kattavat palvelut markkinointiin, brändäykseen ja visuaalisten projektien toteutukseen. Tavoitteemme on luoda asiakkaidemme visiot eloon tehokkaasti ja tyylikkäästi. Liekassa autamme teitä ratkaisemaan visuaaliset pulmanne, olipa kyseessä sitten logosuunnittelu, yritysilmeen luominen, mainosmateriaalien tuottaminen tai mielenkiintoa herättävät kuvitukset sosiaaliseen mediaan. Jos jokin viestinnässänne mietityttää tai teillä on projekti vailla visualistia ota rohkeasti yhteyttä.

GRAAFINEN SUUNNITTELU

Olemme intohimoisia graafisen suunnittelun ammattilaisia, jotka uskovat vahvasti viestinnän voimaan visuaalisen ilmaisun kautta. 

Lieka tarjoaa monipuolisia graafisen suunnittelun palveluita, jotka kattavat kaiken logon suunnittelusta ja brändin rakentamisesta aina markkinointimateriaalien luomiseen ja digitaaliseen grafiikkaan asti.

Ymmärrämme, että jokainen asiakas ja projekti on ainutlaatuinen. Siksi panostamme vahvaan yhteistyöhön ja asiakaslähtöiseen lähestymistapaan varmistaaksemme, että lopputulos vastaa täysin asiakkaan tarpeita ja odotuksia. Tiimimme koostuu kokeneista suunnittelijoista, jotka ovat valmiita ottamaan haasteet vastaan ja luomaan innovatiivisia ratkaisuja.

Olipa kyseessä sitten yrityksen brändiuudistus, mainoskampanjan suunnittelu tai verkkosivuston visuaalinen ilme, meiltä löytyy osaamista ja intohimoa tehdä siitä totta. Tavoitteenamme on aina tuottaa laadukasta ja vaikuttavaa grafiikkaa, joka erottuu joukosta ja jättää pysyvän vaikutuksen.

Graafisen suunnittelun palveluihin kuuluu mm. painotuotteet, logot, käyntikortit, julisteet, teippaukset ja laadukkaat markkinointimateriaalit.

Olemme täällä auttaaksemme sinua viemään brändisi seuraavalle tasolle ja tuomaan visiosi eloon.

Julistesuunnittelu, graafinen ilme ja taitto
Viljami Vitikainen - Nolointa Ikinä kirjan kannen suunnittelu, kuvitus ja taitto. Koko kirjan kuvittaminen.

KUVITUS

Tervetuloa tutustumaan kuvitustöitä tarjoavaan toimistoomme Liekaan!

Me Liekalaiset olemme intohimoisia ja luovia ammattikuvittajia ja haluamme tuoda asiakkaidemme visiot eloon näyttävän kuvituksen avulla. Tarjoamme laajan valikoiman monipuolisia kuvitusratkaisuja erilaisiin kuvitustarpeisiin, oli kyse sitten kirjankuvituksesta, mainoskuvituksesta, brändikuvituksesta, kuvituksista verkkosivuille, kuvitusratkaisuista some sisältöihin tai muista kuvitusprojekteista.

Kuvittajatiimimme koostuu kolmesta lahjakkaasta kuvittajasta, joilla on monipuolinen osaaminen eri tyylilajeissa ja tekniikoissa. Olemme ylpeitä siitä, että voimme tarjota asiakkaillemme korkealaatuista ja uniikkia kuvitusta, joka erottuu joukosta.

Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on ainutlaatuiset tarpeet ja visio siitä, miltä heidän projektinsa tulisi näyttää. Siksi panostamme vahvaan asiakassuhteeseen ja avoimeen kommunikaatioon jokaisen asiakkaamme kanssa varmistaaksemme, että lopputulos vastaa heidän odotuksiaan.

Olipa kyseessä sitten oppikirjakuvitukset, tuotekuvitukset, brändikuvitukset, lehtikuvitukset, esitekuvitukset tai jokin muu projekti, olemme valmiita auttamaan teitä tuomaan ideanne eloon kiehtovalla ja vaikuttavalla kuvituksella. Ota meihin yhteyttä, niin autamme sinua löytämään juuri sinun tarpeisiisi sopivat kuvitusratkaisut.

Viljami Vitikainen - Nolointa Ikinä kirjan kannen suunnittelu, kuvitus ja taitto. Koko kirjan kuvittaminen.

VISUAALINEN ILME

Visuaalisen ilmeen suunnittelu on olennainen osa brändin identiteetin luomista ja viestinnän tehostamista. 

Meidän tehtävämme on auttaa asiakkaitamme löytämään ja toteuttamaan juuri heidän tarpeisiinsa sopiva visuaalisen ilmeen kokonaisuus.

Olipa kyse sitten täysin uuden brändi-ilmeen luomisesta tai vanhan uudistamisesta, meiltä löytyy osaamista ja luovuutta toteuttaa ilmesuunnittelu kaikkine osineen. Hyvin suunniteltu visuaalinen ilme houkuttelee katsojan huomion, välittää yrityksen tai tuotteen arvot ja mielikuvat, sekä auttaa erottumaan kilpailijoista.

Meille on tärkeää sujuva kommunikaatio asikkaan kanssa.
Tiiviillä yhteistyöllä varmistamme, että lopputulos vastaa asiakkaan odotuksia. Haluamme luoda kestäviä ja merkityksellisiä visuaalisia ratkaisuja, jotka tukevat asiakkaan liiketoimintaa. Kun visuaalinen ilme on suunniteltu, varmistamme sen johdonmukaisen käytön eri kanavissa ja materiaaleissa. Tavoitteenamme on luoda visuaalisesti houkutteleva ja tunnistettava kokonaisuus. Uskomme, että jokainen yksityiskohta on tärkeä ja tarjoamme ratkaisut, jotka sopivat asiakkaan tarpeisiin.

Suunnitellaan yhdessä yrityksellesi näyttävä visuaalinen ilme.

Visuaalisen ilmeen suunnittelu, brändi ilmeen suunnittelu
Liekan taittopalvelut - kirjataitto, lehtitaitto, esitetaitto

TAITTOTYÖT​

Lieka tarjoaa ammattitaitoista ja luovaa taittoa kaikenlaisiin projekteihin printistä digiin. 

Olemme vuosien varrella taittaneet niin satasivuisia kirjoja, kuin pieniäkin esitelehtisiä. Kaiken kokoisissa taittotöissä projekti lähtee liikkeelle layoutin suunnittelusta ja mahdollisten erityistarpeiden kartoittamisesta. Tällainen erityinen tarve voi olla esimerkiksi saavutettavuus, joka korostaa kirjojen, dokumenttien ja muiden julkaisujen suunnittelua ja taittoa niin, että ne ovat helposti saatavilla ja ymmärrettäviä kaikille käyttäjille, mukaan lukien ne, joilla on erilaisia haasteita, kuten näkövammaiset tai lukivaikeuksista kärsivät.

Olemme tehneet Liekalla lukuisia saavutettavuusvaatimukset täyttäviä esitetaittoja ja selkomukautettuja oppikirjataittoja. Projekteihin sisältyi myös kuvitusta, joissa tuli ottaa huomioon selkovaatimukset.

Hyvä taitto on ensisijaisesti selkeää. Tekstin tulee olla helposti luettavaa ja ymmärrettävää. Olipa kyseessä sitten esitteen, mainosmateriaalin, raportin tai muun julkaisun taitto, meiltä löytyy osaaminen ja huolehdimme siitä, että viestisi välittyy selkeästi ja näyttävästi.

Kuulemme mielellämme taittoprojektistasi.

Liekan taittopalvelut - kirjataitto, lehtitaitto, esitetaitto

VALIKOITUJA TÖITÄMME

Copyrighted Image

Scroll to Top